Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Kosten aanvragen en afsluiten Flexibel Bedrijfskrediet

De vergoeding voor het aanvragen en afsluiten van een Flexibel Bedrijfskrediet zitten verwerkt in de rente die je betaalt gedurende de looptijd. De vermogende ex-ondernemer stuurt je dus geen aparte factuur voor aanvraag- noch advieskosten.

Het Flexibel Bedrijfskrediet wordt via ons aangeboden aan MKB-ondernemers door vermogende ex-ondernemers.

Afsluitkosten verwerkt in rente-opslag

Omdat de kosten voor het Flexibel Bedrijfskrediet zitten verwerkt in de rente-opslag op deze zakelijke lening, betalen ondernemers standaard géén afsluit- noch advies­kosten aan de vermogende ex-ondernemer.

Het Flexibel Bedrijfskrediet is daarmee een toegankelijke en goedkope No-Cure-No-Pay oplossing voor startende en bestaande ondernemers die een relatief kleine financierings­behoefte hebben. ZZP'ers en MKB-ondernemers besparen hiermee enkele honderden tot soms zelfs wel duizend euro aan afsluit- en afhandelings­kosten die bij een bancair krediet zou gelden.

Advieskosten bij begeleiding en bemiddeling

Wel kan het zijn dat je bedrijfs­financierings­adviseur kosten rekent voor de voorbereiding en bemiddeling bij het afsluiten van een Flexibel Bedrijfskrediet voor jouw onderneming. Denk aan het doornemen van je ondernemingsplan, een analyse van je huidige bedrijfssituatie en het doen van een toets of het Flexibel Bedrijfskrediet überhaupt geschikt zou zijn voor jouw onderneming.

In dat geval heeft de adviseur je vooraf duidelijk een prijs­opgave doen toekomen over zijn/haar uurtarief en werkzaamheden. Een adviseur geeft geen garantie af of je wel of niet een Flexibel Bedrijfskrediet krijgt: dat is geheel ter beoordeling aan de vermogende ex-ondernemer.

Vraag gesteld op:
Sleutelwoorden:
flexibel bedrijkfskrediet, kosten, tarieven, rente opslag, no cure no pay, goedkope zakelijke lening, kleine financieringsbehoefte, advisering, bemiddeling
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.593× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.