Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

9% Obligatielening via NPEX-effectenbeurs voor waterleverancier MTD Holding


Van de

Tilburg – Het Tilburgse bedrijf MTD loopt al jaren onder bijzonder beheer bij ABN AMRO. Per 1 maart 2020 zegt ABN AMRO een kredietovereenkomst op. Daarom is MTD nu vlug op zoek naar alternatieve bedrijfsfinanciering. De waterleverancier wil 3,5 miljoen euro ophalen middels de uitgifte van achtergestelde obligatieleningen.

Bij festivals en grote evenementen is voldoende aanbod van drinkwater nodig. MTD levert tijdelijke drinkwatervoorzieningen. Maar de liquiditeit van MTD zelf lijkt op te drogen, nu de huisbank ABN AMRO de geldkraan van de bestaande bedrijfskrediet­faciliteit van 1,1 miljoen euro dichtdraait per 1 maart 2020.

MTD is naar NPEX gestapt om via het alternatieve financierings­circuit nieuw geld op te halen. Dit zal gaan via een uitgifte van een obligatie­lening van vijf jaar met 9 procent rente. MTD hoopt maximaal 3,5 miljoen euro op te halen. Dat geld zag gebruikt worden voor vernieuwing en verduurzaming, professionalisatie en voor het verstevigen van de balanspositie.

MTD is een MKB-bedrijf uit Tilburg, waar 121 mensen werken. Door het cyclische karakter van de activiteiten, wisselt de financiële situatie van de onderneming sterk per seizoen. MTD hoopt uit de aankomende Olympische Zomerspelen in Japan voldoende omzet te halen, om met de jaarcijfers weer in de plus uit te komen.

Sleutelwoorden:
ondernemerskrediet, bedrijfskrediet, achtergestelde obligatielening, abn amro, huisbank, kredietfaciliteit, waterleverancier, olympische spelen, tilburg, mtd, bijzonder beheer, lowlands, mysteryland, festivals, wereldevenementen, npex, nettoverlies
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.