Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Informatie voor professionals (adviseurs/financiers/investeerders)

Ben je niet zelf op zoek naar een zakelijke financiering, maar vertegenwoordig je een bedrijf of organisatie die zakelijke financieringen en ondernemersschap mogelijk maakt in Nederland? Dan vind je op deze pagina informatie over de mogelijkheden om de doelgroep van ZZP'ers en MKB-ondernemers te ondersteunen.

Kies de situatie die voor jou van toepassing is en lees verder:


Bedrijfsfinanciers

Financieringscheque

Ter uitbreiding van de financieringsmogelijkheden voor bepaalde segmenten van (startende en gestarte) ondernemers komen wij graag in contact met bedrijfsfinanciers.

 • Heb je een innovatief financieringsproduct ontwikkeld voor ondernemers?

 • Is deze financieringsvorm geschikt voor een specifiek ondernemersprofiel?

 • Ben jij nog op zoek naar nieuwe ondernemers om te financieren?

Dan kun je via ons je financieringsproduct introduceren bij de ideale ondernemer!

Neem contact op met onze afdeling Partnerships voor de samenwerkingsmogelijkheden en meer informatie over verstrekkingsmogelijkheden.

Voorbeelden

Veel financieringsproducten zijn geschikt, zolang ze maar houdbaar zijn ook op de langere termijn en vooraf helder is hoe het afgesloten product weer eindigt voor de ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Leaseprogramma
 • Factoringconstructie
 • Subsidieregeling
 • Kredietfaciliteit
 • Garantieproduct
 • Participatiefondsen

En daarnaast hebben wij nog specifieke segmenten van financieringsvraagstukken waarvoor wij een financier/financieringsregeling zoeken.

Ondernemersprofiel

De doelgroep van ondernemers beslaat:

 • Nagenoeg alle branches;

 • Zowel startende als gestarte MKB-ondernemers;

 • Hoofdvestiging in Nederland;

 • Van (door)startkapitaal tot groeifinanciering.

Matchmaking

Wij matchen je investerings/financieringsvoorwaarden met het profiel van de ondernemer. Zo ben je er zeker van dat je die ondernemers van geld voorziet, die voldoen aan je strenge eisen. Anderzijds zijn op deze manier juist die ondernemers geholpen, die het meest baat hebben bij jouw financieringsproduct.

Contact opnemen met Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende zakelijke adviesorganisatie voor Bedrijfskrediet. Onze vakbekwame bedrijfsadviseurs komen graag bij je onderneming langs om jou te helpen aan een passende bedrijfsfinanciering met Bedrijfskrediet.

Ook beantwoorden onze bedrijfsadviseurs graag al je ondernemersvragen, inclusief de beste financiering met de meeste overheidssubsidie.

Welke bedrijfsfinancieringen mogelijk?
Benieuwd naar een eerste indicatie van de financieringsmogelijkheden van je bedrijf? Scan dan hier je bedrijf(splannen) voor Starterskrediet. Mocht je al een bedrijf hebben, scan dan je onderneming op bedrijfsfinanciering. Je krijgt de uitslag van de scan (gratis) toegestuurd.
Bedrijfsadvies nodig?
Wil je weten hoe onze bedrijfsadviseurs jou kunnen adviseren en begeleiden in het financieren van je onderneming? Gebruik dan niet het algemene contactformulier maar vraag hier vrijblijvend bedrijfsadvies aan. Dan kunnen we je namelijk sneller en gerichter helpen.
Snel een financieringsofferte?
Mocht je al weten welke bedrijfsfinanciering je nodig hebt, vraag dan hier direct een financieringsofferte aan. Je krijgt dan van ons een voorstel inzake het regelen van de gevraagde bedrijfsfinanciering.
Informatie voor professionals (adviseurs/financiers)
Ga naar de pagina met informatie voor adviseurs, informatie voor financiers of informatie voor adverteerders voor instructies hoe ons het beste te contacteren.

Tip: Raadpleeg eerst onze self-service kennisbank met antwoord op veel gestelde vragen van klanten. Via deze kennisbank heb je namelijk het snelst een antwoord.

Voor alle overige vragen, klachten, terugbelverzoeken, suggesties en/of tips gelieve gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

BEDRIJFSKREDIET CONTACTVERZOEK INDIENEN
7.611× verstuurd

Onze Bedrijfskrediet specialist neemt contact met u op om uw vraag te beantwoorden.
Vraag/opmerking

:

:

:

:

Contact­gegevens

:

:

:

:

:

:

:

:
(toev. )Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
contact opnemen, vind bedrijfsfinancieringsadviseur