Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Suit Supply haalt 130 miljoen euro groeifinanciering op bij bank en investeerders


Van de

Duivendrecht – Het ABN AMRO Participaties Fund steekt 25 miljoen euro in het herenkledingconcern Suitsupply. De rest van de groeifinanciering wordt via een zogenaamde unitranche opgehaald. Fokke de Jong blijft de grootste zeggenschap behouden over Suit Supply.

Met het opgehaald geld wil het merk en de winkelketen onder andere meer investeren in de online webshop. Momenteel genereert het digitale kanaal zo'n 30% van de totale omzet.

Opmerkelijke financieringskeuze

Het is opmerkelijk dat de CEO van Suit Supply heeft gekozen voor een private-equity bedrijf als een bank. De ACM voert een reguliere controle uit of na de overname voldoende concurrentie overblijft voor het herenkledingconcern.

Via een zogenaamde unitranche worden er ook andere investeerders dan een bank aangetrokken.

Fortuinlijke handel

In oktober 2015 zou Fokke de Jong drie andere investeerders hebben uitgekocht, waarmee hij 100% aandeelhouder is geworden van Suit Supply. Fokke de Jong begon in 1999 met zijn eerste winkel voor maatpakken en herenkustooms. Sindsdien is zijn bedrijf uitgegroeid tot een internationale onderneming.

Sleutelwoorden:
suit supply, retailwinkelketen, maatpakken, herenkledingconcern, fokke de jong, abn amro bank, participaties, private investeerders, kapitaalinjectie, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.