Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Eerste financiering voor Kredietunie in Groningen naar Mundu


Van de

Groningen – Ondernemers Mike Campbell, Mike Kolker en Thijs Rotman van het jonge bedrijf Mundu hebben de eerste financiering ontvangen van de Kredietunie in Groningen. Waar hun financieringsaanvraag nagenoeg gelijk werd afgewezen bij de banken, konden de ondernemers via een kredietunie wel hun groeiplannen financieren middels een geldlening.

Op maandag 28 december is het bedrijf Mundu te zien in een speciale uitzending op de publieke omroep over bedrijfsfinanciering via banken en kredietunies. Daar doen de ondernemers hun verhaal over hoe hun bedrijfsfinancierings­aanvraag steeds door banken werd afgewezen, zonder dat het plan ook maar gelezen werd. Via kredietunies is het echter wel gelukt om een zakelijke lening te krijgen.

Met het opgehaalde geld kon Mundu al met 4 medewerkers uitgebreid worden. De doelstelling is om in 2016 de omzet te verdubbelen.

Vrijwilligers lenen zakelijk geld

Kredietunies hebben geen winstdoelstelling en worden gedraaid door bestuurders en ondernemers uit in dit geval Groningen. Naast de geldlening, geniet de gefinancierde onderneming ook van de expertise en het netwerk van de ondernemers die deel uitmaken van de kredietunie. Zij zitten daar immers op vrijwillige basis om geld en coaching te verlenen aan de andere leden.

Sleutelwoorden:
led schermen, videowalls, digital signage, kredietunie, provincie groningen, geldlening, mkb krediet, starterskrediet, bedrijfskrediet, advertenties, financieringsaanvraag, banken, npo 1, landelijke media aandacht, bestuurders, ondernemers, lid, stemrecht
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.593× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.