Dankuwel. U bent akkoord gegaan met ons cookie­beleid. Deze website kan nu volledig functioneren.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

100 Miljoen euro beschikbaar voor bedrijfskredieten


Van de

Den Haag – Door 80% garantstelling van het Ministerie van Economische Zaken (EZ) kan de Nederlandse stichting voor microfinancieringen nu in totaal voor 100 miljoen euro uitlenen aan microkredieten en bedrijfskredieten voor startende en bestaande ondernemers. Het budget is beschikbaar gesteld door een zakelijke lening van de Europese Investeringsbank (EIB).

Met het geld kunnen 6.500 bedrijfsfinancieringen geregeld worden. Naast de ondernemingsfinanciering, worden de ondernemers ook gecoached en krijgt de ZZP'er en kleinbedrijf ondernemer ook digital hulpmiddelen. Denk aan een sjabloon voor het schrijven van een ondernemingsplan.

Koninklijke leningsfaciliteit

In De Hermitage werd de lening van 100 miljoen euro aan Qredits officieel ondertekend door Koningin Máxima. Zij vertegenwoordigde het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Het Ministerie van Economische Zaken (EZ) wil het voor meer startende en bestaande ondernemers mogelijk maken om een bedrijfsfinanciering te krijgen. Hollands ondernemerschap wordt verder gestimuleerd door kapitaal met kennis te combineren. Daarom kent de stichting coaches die ondernemers begeleiden voor, bij en na hun financieringsaanvraag.

Naast het Ministerie van Economische Zaken (EZ) heeft ook het Europees Fonds voor Strategische Investeringen (EFSI) bemiddeld in de lening. Sinds 2009 zijn er al 7.000 microfinancieringen verstrekt en is er 130 miljoen euro uitgeleend aan het kleinbedrijf. De investeringen in ondernemerschap heeft daarmee gezorgd voor zo'n 10.000 nieuwe banen.

Sleutelwoorden:
microkrediet, borgstellingskrediet, ministerie van economische zaken, koningin maxima, bedrijfskrediet, 6500, 2009, zzp, mkb, eib, efsi, nieuw budget, kleinzakelijke leningen, ondernemerschap, qredits, garantstelling
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.