Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Kamer van Koophandel organiseert landelijke Week van de Financiering


Van de

Nootdorp – Er komen steeds meer mogelijkheden voor ondernemers om een bedrijfsfinanciering te regelen. Om ondernemers op weg te helpen bij het verkrijgen van zakelijk krediet, organiseerde de Kamer van Koophandel in de 3e week van februari 2016 de Week van de Financiering. Op 5 locaties in Nederland waren ondernemers welkom op het financieringsplein en de zogenaamde geldwerkplaats.

Op de beurs kwamen ondernemers aan het woord, waren er kennis­sessies over het verkrijgen van werkkapitaal en zakelijke investeringen. Ook werden belangrijke punten besproken bij de financiering van een bedrijfsovername en kregen MKB-ondernemers tips over hoe zij slim gebruik kunnen maken van overheidsregelingen, fiscale voordelen en subsidies.

Financieringswijzer voor bedrijven geeft richting

Speciale aandacht ging uit naar een experiment van de Rijksoverheid, waarbij ondernemers makkelijker geholpen worden aan het vinden van een passende bedrijfsfinanciering. Via de portalen Nationale Financieringswijzer en Fink (wat staat voor Financieringslink), kunnen ondernemers zich oriënteren op de financieringsmogelijkheden respectievelijk een aanvraag doen.

Het wordt makkelijker voor bedrijfs­financierings­adviseurs om als intermediair de aanvraag van een ondernemingsfinanciering te begeleiden. Door middel van eHerkenning kan de ondernemer zelf of via zijn intermediair een eerste toetsing aanvragen voor financiering bij banken, investeerders, financiers en kredietinstanties. De toetsing vindt plaats op basis van recente jaarcijfers, die sowieso toch al bij de Kamer van Koophandel (KvK) dan wel Belastingdienst opgegeven dienen te worden.

Financieringsthema's

Over de volgende onderwerpen kunnen starters, ZZP'ers en MKB-ondernemers informatie verkrijgen tijdens de kennis­sessies en op stands bij de beurs:

  • Factoring: debiteuren­financiering voor als je op de korte termijn liquiditeit zoekt
  • Bancaire financiering: rekening courant (roodstand)
  • Crowdfunding/crowdfinanciering: de belegger als ambassadeur van je bedrijf
  • Bedrijfskrediet en groeikapitaal: expansie nationaal en internationaal
  • Leasing (van onder andere bedrijfsmiddelen en machines)
  • Bedrijfsovernames: achtergestelde bedrijfsleningen
  • Business Angels: durfkapitaal
  • Coaching en begeleiding door een financieel intermediair
  • Subsidies en fiscale regelingen
  • Regionale financiering: investeren in duurzaamheid, innovatie en regionale economiën
Sleutelwoorden:
week van de financiering, kamer van koophandel, kvk, werkkapitaal, investeringen, overnamefinanciering, overheidsregelingen, financieringsplein, geldwerkplaats, euro, starterskrediet, borgstellingskrediet, bbmkb
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.