Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

1 miljard euro opgehaald door Tennet met groene obligaties


Van de

Arnhem – Tennet heeft een bedrag van €1 miljard opgehaald voor investeringen in het duurzaam transporteren van electriciteit. De uitgifte gebeurde in 2 tranches van een half miljard euro. Door de uitgifte van zogenaamde 'groene' obligaties gebruikt Tennet een vernieuwde vorm van bedrijfsfinanciering. Normaliter worden deze 'groene' obligaties namelijk uitgegeven door financiële instellingen zoals banken.

De opbrengst van groene obligaties is bedoeld voor de zakelijke financiering van maatschappelijk verantwoorde investeringsprojecten. Zo zal geld gepompt worden in het aansluiten van bijvoorbeeld buitenlandse windmolenparken op het Nederlandse electriciteitsnet. Op termijn verwacht Tennet nog meer groene obligaties uit te geven om verdere duurzame investeringen mogelijk te maken, ligt financieel directeur Otto de Jager telefonisch toe.

Groene zakenbanken

Een belangrijke investeerder in de groene obligaties van Tennet is de Duitse bank KfW. KfW focust op een beleggingsportefeuille van groene obligaties. Naast KfW zijn de ING, Royal Bank of Scotland, HSBC, Rabobank en Lloyds TSB Bank betrokken geweest bij de begeleiding van de emissie van obligaties.

Sleutelwoorden:
bedrijfsfinanciering, bedrijfskrediet, groene obligaties, tennet, duurzame investeringen, ing, rabobank, electriciteitsnet, otto de jager, offshore-windparken
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.593× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.