Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Hotel Spoorzicht opgeknopt na bedrijfsovername en €100.000,- zakelijke investeringen


Van de

Loppersum – Twee ondernemers en horecamannen, Albert Kuipers en Cees de Vries, hebben in 2014 Hotel Spoorzicht in gemeente Loppersum overgenomen. Met behulp van eigen geld, aangevuld met investeringen van Economic Board Groningen via de kredietunie en een bancaire bedrijfsfinanciering, hebben Kuipers en de Vries de afgelopen twee jaar het hotel en restaurant op kunnen knappen. Het hotel, restaurant en de spa zijn nu weer geopend en er wordt weer omzet gedraaid.

Toen Kuipers en de Vries het hotel kochten van de vorige eigenaar, had Hotel Spoorzicht moeilijke jaren achter de rug. Het bedrijf dat zeker al 100 jaar een bekende pleisterplaats is in gemeente Loppersum, was zelfs bijna failliet gegaan. De voormalige eigenaren hadden ook het geld niet om het hotel op te knappen. Kuipers en de Vries hadden echter wel ervaring met sauna's en thermen, en wisten wat ze moesten doen.

Upgraden hotel/restaurant inclusief spa

Bij het opknappen van Hotel Spoorzicht hebben de horeca ondernemers zoveel mogelijk authentieke elementen behouden. Aan de inrichting en de opstelling hebben zij wel het een en ander laten veranderen. Bar, lounge, spa, restaurant, hotelkamers zijn er allemaal nog wel, maar beter opgesteld. Ook komt er een kookstudio. Het gemeentehuis dat ernaast staat is met het gebouw samengevoegd. Daarmee is de sauna bereikbaar geworden via de omsloten tuin met de nodige privacy voor de badgasten.

Co-financiering via Kredietunie

De totale financieringsbehoefte is volgens één van de eigenaren zeker een paar ton. Zij hebben €100.000,- kunnen lenen via een financieringsconstructie met de regionale kredietunie en EBG. Nu het hotel weer grotendeels opgeknapt is, zorgen doordeweeks voornamelijk zakelijke bezoekers en in het weekend veel toeristen voor de omzet en kasstroom, om verdere investeringen in het gebouw mogelijk te maken en om de bedrijfsfinancieringen af te betalen.

Sleutelwoorden:
hotel spoorzicht, gemeente loppersum, kredietunie, eigen geld, economic board groningen, bedrijfsovername, banciare financiering, investeringen, restaurant, horeca, zakelijke lening, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.