Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Twenterand reikt eerst innovatievoucher uit aan 'Anne in de Zorg'


Van de

Vriezenveen – €5.000,- steekt gemeente Twenterand in het project 'Anne in de Zorg', een virtuele spraakgestuurde zorgassistente die te bereiken is via een computer, tablet of smart-phone. Met het verstrekken van deze eerste innovatievoucher is een start gemaakt aan de stimulering van innovatie door ondernemers in de regio Twente.

De assistente 'Anne' wordt niet moe, heeft eindeloos geduld en kan allerlei vragen beantwoorden. Tevens kan Anne een boel eenvoudige dagelijkse taken faciliteren, zoals het op afstand opendoen van gordijnen, informatie opzoeken op internet of de agenda beheren van de verzorgde. Kortom, Anne is een virtuele assistente die dankzij kunstmatige intelligentie en slimme connectiviteit met apparaten taken kan overnemen of begeleiden, die voor zorgbehoevende mensen minder toegankelijk zijn geworden.

Voucher verstrekt

De innovatievoucher is toegekend aan Tijhuis Totaalinrichting (Hengelo) en woonzorgcomplex 't Haarhuus (Westerhaar-Vrienzenveensewijk). Zij gaan nu Anne in de praktijk inzetten. Enkele inwoners van het woonzorgcomplex zullen vanaf mei 2016 gebruik gaan maken van de hulp van 'Anne'.

Stimuleren

De gemeente Twenterand roept ondernemers in het Midden- en KleinBedrijf (MKB) op om ook een innovatievoucher van €5.000,- of een lening van maximaal €150.000,- aan te vragen. Voorwaarde is dat het bedrijf innoveert in de branche Zorg, Duurzaamheid of Veiligheid, en maximaal 50 werknemers heeft. Het geld wordt beschikbaar gesteld via het innovatiefonds.

Sleutelwoorden:
gemeente twenterand, financiering innovatie, zorg, bedrijfskrediet, startup, kunstmatige intelligentie, virtuele assistente, woonzorgcomplex, mkb, innovatief project, starterskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.