Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

VVD: 'Help Limburgse winkeliers aan Starterslening'


Van de

Maastricht – De VVD in provincie Limburg wil een plan zien om de leegstand in de winkelgebieden terug te dringen. Winkeliers met frisse nieuwe ideëen die moeilijk een bedrijfskrediet kunnen krijgen zouden geholpen moeten worden met een renteloze zakelijke starterslening.

Volgens John Heuvelings, VVD-Statenlid, hebben winkeliers het in Limburg extra zwaar. De detailhandel verkeert in een crisis, waardoor er steeds meer leegstand dreigt in winkelpanden. Tegelijkertijd komen startende ondernemers in de retail branche door de toegenomen risico's in de branche moeilijk aan bedrijfskrediet. Daarom moet er volgens hem een financieringsoplossing komen die lijkt op startersleningen voor woningen.

Bij de behandeling van de provinciale kadernotitie stelde hij dit plan voor.

Starterslening voor winkeleigenaren

Middels een te ontwikkelen achtergestelde zakelijke lening zouden winkeliers met lef en een goed bedrijfsplan alsnog kunnen starten in provincie Limburg. De winkelier brengt een kwart eigen geld in, de Limburgse gemeente nog een kwart, en de rest van de financiering zou via een revolverend MKB-fonds gefinancieerd moeten worden.

Of en wanneer er een starterslening voor winkeliers is in april 2016 nog niet bekend.

Sleutelwoorden:
provincie limburg, gemeente venlo, starterslening, achtergestelde lening, vvd, mkb, winkeliers, leegstand, ondernemers, bedrijf starten, winkel openen, revolverend fonds, starterskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.593× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.