Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Gratis avondschool voor startende ondernemers die bedrijfskrediet zoeken


Van de

Almelo – Een microfinancieringsinstelling uit Almelo begint in september 2016 met het aanbieden van een kosteloze avondopleiding voor startende en beginnende ondernemers uit het kleinbedrijf. Samen met het UWV, ROC's en gemeenten krijgen ondernemers in klasjes van 15 man/vrouw groot in enkele weken les over het starten en uitbouwen van hun onderneming. De proef begint in Rotterdam, Eindhoven en Almelo.

Ondernemers die gratis advies en onderwijs zoeken kunnen het lesprogramma van 10 avonden kosteloos bijwonen. Doorgewinterde ondernemers, bedrijfsadviseurs en docenten nemen de beginnende MKB-ondernemers mee in de verschillende aspecten die komen kijken bij het beginnen van een eigen bedrijf of winkel.

Lesprogramma met uitzicht op krediet

Na het schrijven van een ondernemingsplan, wordt er ook aandacht besteed aan het daadwerkelijk opstarten van het bedrijfje. Heeft de ondernemer onvoldoende eigen middelen om te starten? Dan kunnen zijn tevens geld lenen van de microfinancierings­instelling. Coaches en vrijwilligers staan de ondernemer bij met advies en tips.

Gefinancieerde zaken

Reeds 8.000 ondernemers hebben al zo'n financiering aangevraagd en gekregen. In totaal staat er bijna €170.000.000,- aan bedrijfskrediet uit.

Stimulans circulaire economie

Niet alleen de financierings­instelling is gebaat bij meer ondernemers die geld zakelijk lenen. Het UWV is blij dat (een deel van de) uitkeringsgerechtigden die moeite hebben met een baan vinden, alsnog aan de slag kunnen middels het opzetten van hun eigen bedrijfje. De gemeenten verwelkomen de extra bedrijvigheid in de regio. En de docenten aan de ROC's kunnen zo buiten de reguliere lesuren hun kennis delen met ondernemers die overdag al genoeg in de weer zijn met hun ondernemingsdromen realiseren.

Sleutelwoorden:
uwv, startende ondernemers, gratis opleiding, avondschool, mkb, zzp, les, educatie, gemeenten, uwv, uitkering, coaches, advies, beginnende bedrijven
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.