Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Van Lanschot Participaties wordt Bolster Investment Partners


Van de

Amsterdam – Ondernemingen die voorheen bij Van Lanschot Participaties konden aankloppen voor een investering inzake groeifinanciering, moeten voortaan bij Bolster Investment Partners hun aanvraag indienen. Dat komt omdat Van Lanschot Participaties over gaat in een nieuw fonds met een nieuwe naam. Deze transitie heeft Joost Bakhuizen als mede­oprichter van Bolster bekend gemaakt.

Eind 2017 heeft Bolster Investment Partners zo'n 135 miljoen euro opgehaald bij investeerders met een lange termijn visie, waaronder enkele oud ondernemers van Van Lanschot Kempen. Het team wat voorheen onder Van Lanschot Participaties werkte en nu bij het nieuwe fonds terecht komt bestaat uit 9 personen. Zij kunnen gelijk aan de slag, want de laatste 4 participaties van Van Lanschot Participaties gaan ook mee in de verhuizing naar het nieuwe fonds. Ook zal het team de bestaande investeringen en participaties blijven beheren.

Verborgen Hollandse kampioenen gezocht

Joost Bakhuizen (partner van Bolster Investment Partners) geeft aan dat het nieuwe fonds zich met name op Hollandse verborgen kampioenen zal richten. Dat zijn ondernemers met een zeer interessant product of dienst, en afzetmarkt met potentie en een duidelijke groeistrategie. Per jaar zullen zo'n twee of drie ondernemingen met een minimaal bedrijfsresultaat van 3 miljoen euro een financiering tussen de 5 en 20 miljoen euro kunnen ophalen bij het fonds, tegen een aandelenbelang van minstens 20%.

Sleutelwoorden:
groeikapitaal, investeerders, participatiemaatschappij, ondernemerskrediet, van lanschot, nieuw investeringsfonds, maakindustrie, handel, bedrijfssector, holland, nederland, aandelenbelang, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.577× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.