Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

$17,5 Miljoen Serie-B investeringen opgehaald door BehavioSec


Van de

Amsterdam – Wereldwijd heeft het Amerikaanse online anti-fraude bedrijf 17.500.000 Amerikaanse dollar opgehaald voor een Serie-B investering. Durfkapitaal (Venture Capital) fondsen uit Nederland, Engeland, de Baltische staten en Amerika stopten geld in de verdere groei van het bedrijf. Dat maakte het ABN AMRO Digital Impact Fund (DIF) bekend op 29 januari 2018.

Met de investering kan BehavioSec verder groeien en de plannen om nieuwe oplossingen - zoals grootzakelijke authenticatie en geïntegreerde beslissings­software - in 2018 te realiseren waar maken.

De inmiddels alom bekende twee-staps-authenticatie blijkt namelijk onvoldoende veilig om de miljarden betalingstransacties waterdicht te kunnen beveiligen tegen fraude en soortgelijke risico's. De software van het FinTech bedrijf BehavioSec zet daarom biometrische technieken in om zonder hinderlijke onderbrekingen in de ervaring van de eindgebruiker (consument) betalings­transacties te kunnen screenen.

De ABN AMRO Bank hoopt met de investering met name de digitale dienstverlening aan haar klanten veiliger te maken en tijdig fraude te voorkomen door biometrische gegevens zoals bijvoorbeeld de toetsaanslagsnelheid en vingerdruk in de Apps tot klantprofiel te verwerken.

Sleutelwoorden:
startupfinanciering, private investeerders, behaviosec, biometrische fraudedetectie, bankbetalingen, octopus ventures, abn amro, ondernemerskrediet, mkb, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.593× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.