Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Aflossingsvrije bedrijfsleningen steeds populairder


Van de

Amsterdam – De bullet loan vindt gretig aftrek bij MKB-ondernemers. Banken sluiten steeds vaker deze aflossingsvrije bedrijfsleningen af. Maar ook andere financiers bieden met succes steeds meer geld aan onder gunstiger wordende voorwaarden.

Ondernemers in het MKB die geld willen lenen gaan goede tijden tegemoet: na rondvraag bij financiers blijft er veel geld voorradig te zijn om ondernemingen te financieren. Daarnaast zijn de rentepercentages lager dan tijdens de kredietcrisis, en zijn de financierings­voorwaarden soepeler.

Monetair beleid stimuleert gunstig zakelijk lenen

Anno 2018 is er voor bedrijven veel geld beschikbaar. Als een belangrijke oorzaak van het overschot aan geld dat op zoek is naar een lener wordt de Europese Centrale Bank (ECB) genoemd. Vanwege hun ruimere monetaire beleid, neemt de concurrentie op bedrijfsleningen toe en neemt de machtspositie van banken af ten opzichte van andersoortige financiers.

Experts positief maar kritisch

Arnoud Boot, hoogleraar Corporate Finance en Financiële Markten aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), vergelijkt de huidige situatie van toegang tot bedrijfs­financieringen met die van voor de kredietcrisis. De deskundigen op het gebied van ondernemings­financiering zijn over het algemeen blij met de versoepelde toegang tot geld voor bedrijven. Toch blijven de deskundigen wel voorzichtig, want aan lenen zitten altijd risico's verbonden. Zo moet een bank volgens Boot altijd nog in kunnen grijpen, als het misgaat met de gefinancieerde onderneming.

Sleutelwoorden:
bullet loan, aflossingsvrije bedrijfsleningen, meer geld lenen, monetaire beleid, bedrijfsfinanciering, lagere rentepercentages, soepelere voorwaarden, kredietcrisis, starterskrediet, ondernemerskrediet, bedrijfskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.