Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Overbruggingskrediet voor boeren met financiële problemen


Van de

Den Haag – In een kamerbrief maakt Carola Schouten, Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, een aantal overheids­maatregelen bekend om te voorkomen dat boeren in de financiële problemen geraken door de aanhoudende droogte. Zo kunnen boeren onder andere gebruik gaan maken van een overbruggingskrediet, en komt er eerder geld vanuit Brussel.

Naast de mogelijkheid om met borgstelling van de overheid geld te lenen van de bank om de moeilijke periode te overbruggen, krijgen boeren ook meer ruimte om een dreigend voedseltekort voor het vee te voorkomen.

Geld vanuit Brussel

Vanuit de Europese Unie (EU) hebben boeren te maken met allerlei regelgeving. De droogte in Nederland die in nog geen 15 jaar is voorgekomen begint echter parten te spelen voor de landbouwbedrijven. Daarom komt de Rijksoverheid en Brussel de boeren nu tijdelijk beter tegemoet en wordt er soepeler met de regels omgegaan. Het plan is om ook de uitkeringen vanuit Brussel aan boeren, die normaal in december plaatsvinden, te vervroegen, zodat boeren eerder over financiële middelen kunnen beschikken.

Boerenleenbank

Van de Nederlandse banken heeft de Rabobank de meeste boeren in haar klantenbestand. Een woordvoerder van de Rabobank geeft aan dat ze bereid zijn om de boeren tegemoet te komen met een overbruggingskrediet of door (tijdelijke) uitstel van aflossing op lopende bedrijfsleningen te verlenen. Maar wel zal elke klant in de landbouw/agrisector apart bekeken en behandeld worden, om te bepalen welke financieringsconstructie het best past bij dat bedrijf/die boer.

Sleutelwoorden:
zakelijke lening, overbruggingskrediet, tweede kamer, overheidssteun, boeren, landbouw, droogte, financiele problemen, banken, bedrijfslening, ondernemerskrediet, bedrijfskrediet, borgstellingskrediet, rabobank, geldproblemen
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.