Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Pensioenfonds Detailhandel investeert 40 miljoen euro in MKB-leningen


Van de

Utrecht – Het Pensioenfonds Detailhandel investeert 40 miljoen euro in een per 1 december 2014 gestart MKB-fonds, dat zakelijke kredieten gaat verstrekken tussen de €250.000 en 1 miljoen euro een bestaande ondernemingen. Het plan is om in 2015 de investering te verhogen naar 100 miljoen euro. Hierdoor kunnen in totaal zo'n 80 bedrijven gefinancierd worden.

Bestaande ondernemers kunnen via het nieuw opgerichte fonds zakelijke leningen verkrijgen tussen de €250.000 en 1 miljoen euro. Er zijn wel voorwaarden verbonden aan het verkrijgen van het bedrijfskrediet. Zo dient de onderneming al een aantal jaar te bestaan, over voldoende omzet te beschikken en 3 of meer medewerkers in dienst te hebben.

Bepaalde branches zoals financiële dienstverlening zijn uitgesloten van deelname, omdat dit anders zou botsen met de beleggers. Zij hopen een rendement van 6 à 7 procent te behalen, op bedrijfsleningen die voor 8 tot 12 procent over de toonbank moeten gaan.

Aanvragen verlopen uitsluitend via de aangesloten adviseurs en accountants. Vervolgens worden de aanvragen gekeurd door een kredietbeoordelaar uit Rotterdam.

Het fonds is opgericht met als doel om het makkelijker te maken voor het MKB om aan een bedrijfskrediet te komen. Voor bedragen tot €250.000 zijn er al andere kredietmaatschappijen, en voor grote financieringsbehoeften (meer dan een miljoen euro) kan de gevestigde ondernemer vaak bij de bank terecht. Het fonds meent een gat in de financieringsmarkt te hebben gevonden. Er worden geen starterskredieten verstrekt.

Sleutelwoorden:
bedrijfskrediet, zakelijke leningen, mkb impuls fonds, pensioenfonds detailhandel, neos business finance, bestaande ondernemers, bedrijfsfinanciering, kredietbeoordeling, accountants, bedrijfsadviseurs, beleggers
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.593× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.