Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Zakelijke financieringen weer mogelijk voor familiebedrijven


Van de

Amstelveen – De problemen voor familiebedrijven die moeite hadden om een ondernemingslening af te sluiten, blijken grotendeels te zijn opgelost. Vier van de vijf familiebedrijven geven in een Europees onderzoek - uitgevoerd door KPMG - aan dat zij minder tot geen struikelblokken tegenkomen wanneer zij een bedrijfsfinanciering aanvragen. Dit geeft de zogenaamde European Family Business Barometer aan.

Bijna de helft van de zakelijke financieringsaanvragen verlopen voor familiebedrijven nog steeds via de bank. Hoewel bancaire financiers sinds het uitbreken van de kredietcrisis erg terughoudend zijn geworden in het verstrekken van bedrijfskrediet, en de voorwaarden om in aanmerking te komen voor ondernemersleningen en dergelijke strenger zijn geworden, betreft bancair krediet nog steeds het grootste deel van de gehonoreerde financieringsaanvragen.

Naast het bancaire kanaal, wordt er door familiebedrijven ook gebruik gemaakt van eigen vermogen, informal investors en participatiemaatschappijen, alsmede crowdfunding, kredietunies of aandelen uitgeven op de beurs voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Maar familiebedrijven blijven wel terughoudend met het weggeven van aandelen voor financiering, omdat zij de zeggenschap willen behouden.

Andere onderzoekers, die op 1 december 2014 eveneens een rapport hebben uitgegeven, hebben berekend dat er jaarlijks zo'n 100 miljoen euro door private investeerders in familiebedrijven wordt gestopt. Het verkrijgen van een groeifinanciering blijft desondanks voor de meeste familiebedrijven nog lastig.

Sleutelwoorden:
familiebedrijven, groeifinancieringen, starterskrediet, bedrijfsfinanciering, kredietunies, kpmg, onderzoeksrapport, bancaire lening, aandeelhouders, zeggenschap, mkb
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.577× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.