Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Pilot Starterskrediet voor een bedrijfsauto financiering succesvol


Van de

Gouda – Om ervoor te zorgen dat startende en bestaande ondernemers snel toegang krijgen tot een passende bedrijfsfinanciering is Starterskrediet een uniek samenwerkingsverband met een landelijk werkende onafhankelijke autofinancieringspartij aangegaan. Nu de pilot succesvol is verlopen, wordt de samenwerking voortgezet.

Sinds kort heeft Starterskrediet haar dienstenaanbod uitgebreid, zodat startende en bestaande ondernemers gemakkelijker aan de juiste autofinanciering kunnen komen, ook wanneer zij geen of weinig jaarcijfers kunnen aantonen. Startende ondernemers hebben immers nog geen trackrecord opgebouwd en daarom is het doorgaans moeilijker om een financiering rond te krijgen. Samen zorgen wij ervoor dat ondernemers snel inzicht krijgen in hun mogelijkheden om een bedrijfsautofinanciering te krijgen. Het is gemakkelijker geworden om financieringsoffertes op te kunnen vragen voor een nieuwe of een tweedehands bedrijfsauto.

Starterskrediet merkt dat de pilot voor autofinanciering als succesvol kan worden gezien. Er blijkt dat de vraag naar het financieren van bedrijfsauto's zeker onder startende ondernemers relatief vaak voorkomt. Als je een bedrijf wilt starten heb je negen van de tien keer een auto of een bestelbus nodig om naar je klanten te kunnen komen. Vaak geeft een auto je meer vrijheid dan het openbaar vervoer, en ook de tijd die je ermee bespaard is kostbaar voor ondernemers. Voor sommige beroepen is het nou eenmaal noodzakelijk om een bedrijfsauto te hebben, bijvoorbeeld als je vaak materiaal moet vervoeren.

Tot nu toe zijn de financieringstrajecten vrij snel geregeld. Als de ondernemer weet welke auto hij wilt of een auto heeft gezien bij een autodealer, dan geeft dat aan ons door. Vervolgens worden direct de offertes opgevraagd en krijgt hij de terugkoppeling over de mogelijkheden. Het traject voor deze financieringsvorm kent één van de kortst doorlooptijden.

Wanneer er naast een bedrijfsauto nog meer gefinancierd dient te worden, wordt er samen met de ondernemer gekeken wat de beste financieringsmix is. Vaak hebben ondernemers een bedrijfsauto hard nodig om een goede start te maken en het is dan vervelend als een financieringsaanvraag onnodig lang duurt. Voor een volledig starterskrediet of bedrijfskrediet kunnen hier dan ook vaak verschillende financieringen voor worden gebruikt.

Bij het bepalen van de geschikte financieringsvorm(en) wordt dan rekening gehouden met de situatie van de ondernemer en worden verschillende afwegingen gemaakt. Hoe snel heb je de bedrijfsauto nodig, hoeveel spaargeld heb je nog, welke zaken kun je laten financieren door andere partijen, is crowdfunding misschien marketingtechnisch handig om (voor een deel) te gebruiken en hoelang ben je zelfvoorzienend (dus hoe snel heb je het volledige financieringsbedrag nodig)? Door de ervaring kan een goede inschatting gemaakt worden van de mogelijkheden die er zijn voor de ondernemer.

Na de succesvolle pilot met de autofinancieringspartij en succesvol verstrekte financieringen aan startende en bestaande ondernemers, wordt de samenwerking voortgezet. Zo kunnen er in 2015 meer ondernemers gemakkelijk hun weg vinden voor het kunnen financieren van hun bedrijfsauto('s).

Sleutelwoorden:
starterskrediet, bedrijfskrediet, autofinanciering, bedrijfsautofinanciering, financieren bedrijfsauto, zakelijke auto financieren, bestelbus financieirng, krediet bedrijfsauto
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.