Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Alkmaarse installateur start crowdfundingcampagne


Van de

Alkmaar – Het Alkmaarse bedrijf MDmontage is een crowdfundingcampagne gestart om op een alternatieve wijze een krediet op te halen om de huidige bedrijfsresultaten blijven vol te houden in de toekomst. Binnen een korte periode kan met crowdfunding veel geld opgehaald worden, doordat (particuliere en zakelijke) investeerders al in kunnen leggen vanaf honderd euro.

MDmontage is een lokaal bedrijf uit Alkmaar. Het voert installaties uit van luchttechnische installaties. De afgelopen jaren is de bouwsector flink gekrompen door de crisis. Hierdoor moesten veel installatiebedrijven flink gaan snijden in de kosten. Dit is MDmontage gelukt.

Nu wil het installatiebedrijf de goede bedrijfsresultaten voort blijven zetten. Daarvoor willen zij extern geld (bedrijfskrediet) aantrekken, om meer ruimte en vrijheid te krijgen. Naast de traditionele bankfinanciering, is er ook de mogelijkheid voor ondernemers om middels crowdfunding een zakelijke lening 'bij elkaar te sparen'. MDmontage is gestart met een campagne om investeerders te werven die willen inleggen op het te verstrekken krediet.

Voor particuliere en professionele beleggers is crowdfunding interessant, omdat zij een aantrekkelijk rendement kunnen behalen op hun ingelegd geld. Daarnaast kunnen zij de lokale economie stimuleren, door groeiplannen zoals die van MDmontage te funden. Het voordeel voor de MKB-ondernemer is dat zij middels crowdfunding sneller geld kunnen ophalen dan via de bank.

Sleutelwoorden:
alternatieve financiering, bedrijfskrediet, crowdfunding, bancair krediet, gemeente alkmaar, crisis, private investeerders, funden, lokale economie
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.593× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.