Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

ECB: 'Banken blijven zakelijke kredietverlening versoepelen'


Van de

Amsterdam – Uit een tweede kwartaalonderzoek van de Europese Centrale Bank (ECB) naar de Europese zakelijke kredietmarkt blijkt dat de banken in Europa 3% makkelijker een bedrijfskrediet verstrekken. Hierdoor wordt de trend naar makkelijker zakelijk krediet krijgen, die in het eerste kwartaal van 2015 ook was gesignaleerd.

Onder andere door de lage rente neemt de vraag naar bedrijfsfinancieringen toe, meldt de Europese Centrale Bank (ECB). Europese ondernemers willen weer meer lenen. Nu de banken weer 3% soepeler zijn geworden in het verstrekken van bancair krediet, wordt het voor ZZP'ers, MKB'ers en het grootbedrijf ook daadwerkelijk meer mogelijk om een bancair bedrijfskrediet af te sluiten.

Banken gebruiken liquiditeit voor extra kredietverstrekking aan bedrijven

Bij het onderzoek, officieel de Bank Lending Survey genoemd, worden meer dan honderd banken gepeild op hun kredietverstrekking en de kredietvoorwaarden. In het eerste kwartaal van 2015 zou de extra extra liquiditeit van het aanvullende opkoopprogramma van €60 miljard per maand door banken gebruikt zijn om extra krediet te verstrekken.

Wel blijven de krediet­verstrekkings­voorwaarden aan ondernemers nog steeds relatief streng. Voor de crisis konden ondernemers nog altijd makkelijker aan geld komen…

Sleutelwoorden:
starterskrediet, bedrijfskrediet, bancaire financieringen, zakelijke lening, europese centrale bank, ecb, europa, lage rente, kleinbedrijf, toegenomen concurrentie
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.611× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.