Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Overheid garant bij oprichting MKB-investeringsfondsen


Van de

Amsterdam – Tot en met 2017 wordt het makkelijker voor Nederlandse banken, verzekaars en pensioenfondsen om MKB-ondernemers te financieren. Het private bedrijf genaamd de Nederlandse Investeringsinstelling (NLII) richt hiervoor vandaag twee investerings­fondsen op, waarvoor het ministerie van Economische Zaken (EZ) garanties beschikbaar stelt.

Er komt een totaalbedrag van 2 miljard euro extra beschikbaar voor kredietverstrekking aan het MKB, waarvan 800 miljoen euro via institutionele beleggers.

De bedoeling is dat met het geld in het vandaag opgerichte Achtergestelde Leningen Fonds (ALF) en het Bedrijfsleningen Fonds (BLF) het Nederlandse bedrijfsleven wordt verbeterd, waardoor de economie groeit en de baangelegenheid toeneemt.

Bedrijven met weinig eigen vermogen die €150.000 of meer financiering zoeken kunnen in aanmerking komen voor zo'n achtergestelde lening. Dankzij de Nederlandse Investeringsinstelling (NLII) kunnen nu ook de grote institutionele bedrijven krediet aan MKB-ondernemers verstrekken.

De rol van het ministerie van Economische Zaken (EZ) hierin is dat zij een verdere invulling geven aan het in 2009 opgezette actieplan om zakelijke kredietverlening mogelijk te maken met de invoer van nieuwe financiële instrumenten. Zoals de garantstelling bij de oprichting van de twee investeringsfondsen.

Sleutelwoorden:
achtergestelde leningen fonds, bedrijfsleningen fonds, staatsgarantie, nederlandse investeringsinstelling, alf, blf, nlii, ministerie van economische zaken, ez, bedrijfsfinanciering, verzekeraars, pensioeninstellingen, banken, bedrijfskrediet, borgstellin
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.