Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Bomberbot meest innovatieve startup op The Next Web 2015 Amsterdam


Van de

Amsterdam – Bomberbot is op The Next Web Conference in Amsterdam uitgekozen tot de meest innovatieve Nederlandse startup van 2015. Dat hebben iLost en StartupDelta - het initiatief van Neelie Kroes om Nederland op de kaart te zetten voor startups - bekend gemaakt.

Bomberbot betreft een lespakket voor kinderen in de laatste 2 groepen van de basisschool, dat spelenderwijs de basisconcepten van programmeren bijbrengt aan de hand van een computergame. Zowel docent als kind hoeven geen kennis van IT te hebben. De voortgang van de studenten kan online gevolgd worden door de docent middels een back­end.

Het is niet heel verrassend dat Bomberbot in de prijzen is gevallen. In het Verenigd Koninkrijk behoort programmeren al tot verplichte lesstof. Neelie Kroes, van StartupDelta, had een stand up The Next Web Conference 2015. Zij had Bomberbot speciaal uitgenodigd voor deze uitreiking, omdat zij ook vindt dat Nederland verplicht lesstof programmeren moet invoeren op basisscholen.

Leren programmeren

Volgens Joost Bazelmans, de business developer van Bomberbot, gaat het vooral om het leren dat je invloed kunt uitoefenen op wat computers doen en dat computers eigenlijk alleen precies doen wat je ze opgeeft te doen. Daarbij is het heel belangrijk dat de (programmeer)instructies die de computer krijgt, in de goede volgorde staan. Met een online computer­game en offline oefeningen zoals sprookjes in stukjes knippen wordt dit idee de kinderen bijgebracht.

Funding en financiering

In maart 2014 heeft de startup Bomberbot na een seed-ronde via Rockstart €15.000 aan startkapitaal opgehaald. Nu Bomberbot is verkozen tot meest innovatieve startup, krijgt het bedrijf en de ondernemers veel publiciteit. Dat helpt om in contact te komen met nieuwe bedrijfs­investeerders. Medio september - december 2015 wil Bomberbot nieuw geld ophalen voor de groei en verdere uitbreiding van het aanbod, maar eerst willen de ondernemers nog een groot aantal basisscholen laten werken met Bomberbot.

Sleutelwoorden:
bomberbot, neelie kroes, the next web conference, 2015, amsterdam, seed-funding, investeerders, innovatieve startups, programmeren voor kinderen, startkapitaal, starterskrediet, bedrijfskrediet, computergame, ilost, startupdelta, rockstart, crowdfunding
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.