Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

3,5 Miljoen euro investering voor internetstartup Bloomon


Van de

Amsterdam – Bloomon, gevestigd te Amsterdam, heeft via de internationale investeerder Partech Ventures, het Nederlandse INKEF Capital, en een 'anonieme bloemeninvesteerder' in totaal 3,5 miljoen euro opgehaald voor de groei van de internetstartup. Bloomon bezorgt nu verse bloemen in Nederland en Duitsland, en wil met de kapitaalinjectie ook in andere Noord-Europese landen bloemen gaan bezorgen.

Patrick Hurenkamp, oprichter van Bloomon, is erg blij met de verkregen investering. Hij wil in 2017 voor elkaar hebben gekregen om 1 miljoen verse bossen bloemen te bezorgen. Met het recordbedrag aan opgehaalde investeringen binnen 8 maanden na oprichting van zijn bedrijf, en de kennis en ervaring die de 3 investeerders meebrengen, lijkt deze doelstelling nog te gaan lukken ook.

Uitbreiding naar Zuid-Europa zit er echter niet in. Patrick verwacht niet dat in die warmere landen voldoende vraag is naar verse bloemen. In dat opzicht gaan de bloemen gemakkelijker over de toonbank in de 'koudere landen'.

Sleutelwoorden:
internetstartup, kapitaalinjectie, zakelijke bedrijfsinvestering, starterskrediet, bedrijfskrediet, bloemensector, amsterdam, nederland, duitsland, startende onderneming, combinatiefinanciering, succesverhaal, recordbedrag, bloemensector, online bestellen
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.593× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.