Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Vegetarische slager haalt €1.640.000 aan obligatieleningen op voor 'vleesfabriek'


Van de

Utrecht – De van oorsprong boer Jaap Korteweg heeft voor zijn vegetarische vleesfabriek in Breda een bedrag van 1,64 miljoen euro opgehaald middels het uitschrijven van obligatieleningen. Door deze crowdfunding financieringscampagne kunnen consumenten nu betrokken worden bij de bouw en exploitatie van De Vegetarische Slager. De campagne heeft nog geen twee weken gelopen en nu is er al zoveel geld opgehaald.

Het slagersgebouw met een oppervlakte van 3000m2 was al aangekocht. Voor de inrichting van de eigen plantaardige vleesvervanger fabriek was nog geld nodig. Dan kan Jaap Korteweg namelijk op zijn eigen locatie de vegetarische saucijzenbroodjes, gehaktballen, braadworsten en kroketten produceren.

De consument kan de producten terugvinden in de demoshop en binnenkort ook in de schappen van de bekende supermarktketens.

Hollandse innovatie

De Vegetarische Slager hoopt ook terecht te komen in de Toekomstmakers Top 100. Dat is een lijst die op 30 oktober 2015 wordt opgesteld van Hollandse voorbeeldige innovaties.

Sleutelwoorden:
vleesvervangerfabriek, obligatieleningen, financieringscampagne, vegetarische slager, gemeente breda, crowdfunding, starterskrediet, bedrijfskrediet, toekomstmakers top 100, npex, private investeerders, innovatie
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Bedrijfskrediet

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBedrijfskrediet maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.