Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

Ondernemerskrediet.nl

Bedrijfskrediet : "Geld lenen voor ZZP'ers en MKB-ondernemers"

Balans

Een balans is een overzicht van de bezittingen, de schulden en het eigen vermogen van een onderneming op een bepaald moment. Daarom is de balans een belangrijk middel voor bedrijfs­financiers om te bepalen of zij een bedrijfskrediet willen verstrekken of een zakelijke investering willen doen in het bedrijf.

Balans

Meestal wordt de balans 1× per jaar opgesteld. Voor grotere bedrijven kan er ook een balans per kwartaal of maand opgesteld worden. Wanneer je als ondernemer vaker per jaar een balans opstelt, kun je sneller handelen bij grote wijzigingen in de financiële positie van je bedrijf.

Balans deponeren

De balans is onderdeel van de jaarrekening van een bedrijf. Rechtspersonen moeten jaarlijks de jaarrekening deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK). Voor grotere bedrijven dient er ook een winst- en verliesrekening in de jaarrekening opgenomen te worden.

Financieerders vinden

Ben je op zoek naar financiering voor jouw bedrijf? Interesseer financiers en investeerders met jouw bedrijfsresultaten. Zij kijken immers ook altijd naar de cijfers. Het delen van de balans maakt de kans groter op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering.

Stuur jouw balans dus naar onze adviseurs. Dan kunnen wij bepalen welke financierings­mogelijkheden er zoal voor jouw ondernemings­situatie zijn. Je kunt jouw laatste balans insturen na inloggen op je bedrijfs­account.

Inloggen met jouw account

Log met jouw e-mailadres en het door ons toegestuurde wachtwoord in om veilig toegang te krijgen tot jouw account.

Na succesvolle aanmelding kom je terecht op je profielpagina.

INLOGGEN BESTAANDE ACCOUNTS
N.B. Door in te loggen gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.
Inloggen bestaande accounts

:

:
    Wachtwoord vergeten?

Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn

-of-

NIEUW ACCOUNT AANMAKEN
Voorts al 5.795 geregistreerde gebruikers!